Létezik egy világ, ahol a természetfeletti természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban örök. Amikor alkotok, kint hagyom a testem. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy csésze teát és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, lapozgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.

Spirituális terápia és tanácsadás

Úgy érzed bármire képes lennél, bármit megvalósíthatnál, mégis gúzsba kötve érzed magad? Belső– vagy külső konfliktusaid terén kimerítetted azt, amire egyedül juthatsz? Bizonytalan vagy, merre indulj tovább az önismeret útján?

Ha meg akarod valósítani az álmaid, azzá az emberré kell válnod, aki képes rá!

Amikor stresszhelyzetbe kerülünk, veszteség vagy trauma ér bennünket, sokszor ahelyett, hogy elengednénk a fájdalmat, önmagunk védelmében elrejtjük azt. Terápiás körülmények között könnyen diagnosztizálhatóak ezek az általam csak „érzelmi kapszuláknak” nevezett stressz pontok, melyeket minden esetben valamilyen anyagi sűrűség, tehát fizikai tünet takar. A cél e területek feltárása, és a mögöttes érzelmi töltet feloldása.
A tanácsadás során a modern pszichológiai- és a védikus eszköztárat ötvözöm. Modern síkon nagy segítségemre vannak a harmonizáló– és tisztító kézrátétes technikák, valamint transz perszonális választerápiás elemek. Ezen felül védikus eszközökkel is dolgozom: légzésterápia, jóga–meditációs- és relaxációs stresszoldó elemek. 

Alkalmazott megoldókulcsok:
Motivációs erejű alternatív terápia
Szexuálterápia
Reiki/energiagyógyászat (én egyszerűen csak érintésnek hívom)
Transzperszonális pszichológia és légzésterápia
Tarot önismereti-és spirituális választerápia
Lélekhang

A személyes kapcsolat, a bizalom és az elvárásoktól megítélésektől mentes közeg elengedhetetlen a fejlődéshez. A továbbképzések, tanácsadások minden esetben a kezelt igényeinek megfelelően személyre szabva épülnek fel. Amiben minden terápia megegyezik az a misszió, mely az alkalmazott eszköztártól függetlenül állandó. Ez pedig a stressz, szorongás oldása, a kezelt belső erőforrásainak felfedezése és a régi negatív minták átalakítása.
A belső munka, az önismeret ösztönös vonása, hogy a még nyílt (nem feldolgozott) lelki sebeket érinti. Az általam alkalmazott alternatív terápia egyik sarokköve az a gondolat, hogy volt egy pillanat, amikor mi, az emberiség a létezés paradicsomából, gyönyöréből egy poláris világba csöppentünk, ahol a fény és a sötét energiák egyaránt, érezhetően léteznek, melyeknek az ember amíg él, ki van szolgáltatva. Az ebből fakadó megrökönyödés és egyéb következmények pedig ott ülnek, mélyen az elménkben. Az ember alapvetően, mondhatni természetéből adódóan frusztrált lény. Így véleményem szerint ezeket a következményeket csupán felismerni és kezelni lehet. 

Előfordul, hogy nem tudod mi a frusztrációd valódi oka. Csak a tünetektől szenvedsz. Ha így van, olvasd el figyelmesen ezeket a kérdéseket mielőtt személyesen is találkozunk.

"Elszakadtál valaha a szíved igazságától és vágyától? Elszakadtál valaha másoktól? Átélsz időszakokat, amikor mintha érzelmek nélkül, zsibbadtan, kegyetlenül, törődés nélkül élnél? Úgy érzed ha magadra maradnál kétségek kezdenének el mardosni? Sokáig keseregsz a veszteségeken, vagy könnyen tovább haladsz? Mi történik amikor elszakadsz valakitől? Jégkirállyá/Jégkirálynővé válsz? Felismered magadban a szeretet nélküli, kegyetlen, szívtelen oldaladat? Belátod ha a kapcsolataid ettől szenvednek? Voltál valaha elhagyatott? Érezted valaha hogy a szüleid/barátaid cserbenhagytak? Elutasítottad valaha mások segélyhívását? Képes vagy valakivel ott lenni, érezni a amikor fájdalmat él át? Elhagytad valaha a saját céljaidat, belső értékrendedet, valaki másért? Elhagytad valaha egy részedet a spirituális úton? Elhagytad valaha a kalandot, az élet örömét? Elárultad e valaha önmagad vagy bárki mást? Elárultak valaha? Úgy érzed az élet kemény, és nem szabad piszkálni téged, mert így tudsz megküzdeni a nehézségekkel? Elhidegültnek, zárt szívűnek érzed magad? Egyszerűen feladod a szeretet? Úgy érzed nem érdemelsz szeretetet? Gyakran kritizálod magad, és alacsonyítod le magad másokhoz képest? Gyakran érzed magad méltatlannak, dühösnek, izoláltnak, vagy megkeseredettnek? Voltál valaha megtagadva? Túl sok felelősséget vállalsz, ami után stresszt és szorongást érzel? Próbálsz magadból túl sokat kiadni, és tovább feszíted magad mint amivel még elbírsz? A szívedre hallgatsz, és a szíved kívánságait nyilvánítod ki amikor cselekszel? Gyakran érzed magad elégedetlennek és csalódottnak? Bénít a félelem hogy megsérülsz vagy hogy összetörik a szívedet? Ítélkeztél valaha mások felett? Ítélkeztek már feletted? Félsz hogy nem tudod valóra váltani amit igazán kívánsz? El tudnád engedni az egész családodat, a munkádat, a társadat, a partnereidet? Milyen titkaid vannak amiket soha nem osztasz meg másokkal? Betartod a szavadat? Kibeszélsz másokat a hátuk mögött úgy, ahogy a szemükbe nézve soha nem mondanád?"

A www.mezsgye.blogspot.com honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal Csörgits Kinga rendelkezik. A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.