Létezik egy világ, ahol a természetfeletti természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban örök. Amikor alkotok, kint hagyom a testem. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy csésze teát és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, lapozgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.

Intim torna

Egyedülálló terápiás módszer nőknek, mely a klasszikus jógaelemeket ötvözi mélyizom és intim torna elemekkel, valamint speciális terápiás technikákkal. Ezen felül megoldást kínál számos női betegség megszüntetésére és jótékonyan befolyásolja a női kiválasztó- és szaporító szervrendszer működését is. Mivel a női medence nehezen hozzáférhető védett terület, ebből kifolyólag progresszív, fejlődés orientált kezelést igényel. A módszer segítségével sikeresen kezelhetőek erős menstruációs görcsök, meddőség, ciszta, mióma, visszatérő gyulladások, fertőzések, (elsősorban vesemedence- hüvely- húgyhólyaggyulladás) hüvelyrenyheség, aranyér, inkontinencia, klimax, hormonális alul-és túlműködések, endometriózis valamint szexuális zavarok. A foglalkozás interaktív minőségben egyénileg (személyre szabottan) zajlik a gyakorló aktív közreműködésével. Ebből kifolyólag a képzésen való részvétel intenzív fizikai- és mentális jelenlétet és a témára való nyitottságot követel.

A www.mezsgye.blogspot.com honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal Csörgits Kinga rendelkezik. A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.