Létezik egy világ, ahol a természetfeletti természetes...

Kedves Útkereső! Köszöntelek az én szakrális budoáromban. Sokféle névvel illeték már e helyet és sokan megfordultak már itt. Minden változik, egy valami azonban örök. Amikor alkotok, kint hagyom a testem. Ez felébredett lelkek otthona és találkozóhelye. Ezért arra kérlek, hogy te is vegyél le magadról mindent, amire idebent nem lesz szükséged. Aztán fáradj beljebb és érezd otthon magad. Tölts magadnak egy csésze teát és helyezkedj el kényelmesen. Keresgélj, lapozgass az írások között. Lassan elnyom az álom. Engedd. Mert amikor felébredsz, mindent másképp látsz majd. Isten hozott nálam.

Női motivációs tréning

A női motivációs tréning egy személyre szabott négy alkalmas egyéni foglalkozás, melynek keretein belül hetente egyszer találkozunk egy hónapon át. A terápia gyors, célzott kezelés testi mentális és lelki szinten egyaránt. A tréning célja specifikusan női életterületek, testi és lelki folyamatok feltérképezése, blokkok feltárása, és a blokkokból adódó rögzült minták, szokások megvilágítása, majd a negatív program átírása.

A tréning részletes leírása:

I. alkalom: Diagnosztika
Blokk feltárás, verbális oldás, betegség tudat átalakítása, további foglalkozások bemutatása.
Cél: otthoni gyakorlóprogram összeállítása, célkitűzés megfogalmazása.

II. alkalom: Fizikai szint
Női jógagyakorlatok, intim torna és speciális légzéstechnikák elsajátítása.
Cél: fizikai, vagyis tüneti szinten elkezdjük feloldani a betegséget.

III. alkalom: Mentális szint
Érintésterápia, masszázs- és energiakezelés, mely specifikus tisztító és energetizáló kéztechnikák sora. (Kiemelt figyelmet fordítunk az alhas területére.)
Cél: mentális blokkoldás, megerősítő mondatok elsajátítása és alkalmazása az otthoni gyakorlás szerves részeként.

IV. alkalom: Lelki szint
Motivációs élményterápia.
Cél: mélyoldás, meditációs gyakorlatok elsajátítása (betegségtudat átalakítása, kérdés – válasz terápia, ásás – imaginnációs technika) és alkalmazása az otthoni gyakorlás szerves részeként.

A tréning végére a gyakorló képet kap a fennálló betegség/tünet mélyebb okairól. Sikeres együttműködés esetén hosszú évtizedek alatt rögzült negatív minták, programok is feloldhatóak, átírhatóak. A gyakorló ráébred saját erejére, felelősségére és megérti, miért kerül újra és újra ugyanolyan élethelyzetekbe és kapcsolatokba, melyek fájdalmat szenvedést okoznak számára. A tréning egy térkép, amit a gyakorló a négy alkalmas műhelymunkán elsajátított tudással már saját maga is képes alkalmazni.A www.mezsgye.blogspot.com honlapon található tartalom (különösen, de nem kizárólagosan: cikkek, tanulmányok, egyéb írások, grafikák, szövegelemek, beleértve jelen szöveget is) a Szerzői jogról szóló 2011. évi CXII. törvény alapján a feltüntetett szerzők szerzői jogi oltalom alá eső alkotásai, amelyekkel kapcsolatos mindennemű hasznosítási jogokkal Csörgits Kinga rendelkezik. A Jogtulajdonos nem vállal felelősséget a honlap használatából eredő bármilyen közvetett vagy közvetlen kárért. A honlapon található bármilyen tippet, ötletet, elgondolást, javaslatot bárki csak a saját felelősségére használhatja.